Voor reclamebureaus

Ontwerp en tekst versterken elkaar. Qua uitstraling, maar ook als het gaat over effectiviteit en vindbaarheid. Zelf geen tekstschrijver in huis? Dan kan ik de middelen van jouw klanten versterken met treffende teksten. Dat heeft een positief effect op de kwaliteit en vaak ook de doorlooptijd.

Tekst laten checken
Levert jouw klant zelf teksten aan, maar twijfel je over een woord of zin? Ook dan kun je bij mij terecht. Mail je werk voor een laatste check, zodat je topwerk aflevert bij de klant. Want een flyer, banner of nieuwsbrief kan er nog zo gelikt uitzien, met een spelfout is het ontwerp waarop je zo je best hebt gedaan ineens een stuk minder mooi.

Van een belangrijke offerte tot een reclamebord of complete folder, je kunt alle soorten teksten naar mij sturen. Ik reageer binnen een dag. Spoedklus? Dan probeer ik direct voor je klaar te staan. Elke maand heb je een vast aantal uren tot je beschikking.

Meer weten?
Wil je meer weten over wat ik voor jouw reclamebureau kan betekenen? Of een keer kennismaken? Neem gerust contact met mij op!